Als modeontwerpster op zoek naar modestoffen? U vindt het bij Stoffenhuis Langhorst!

Bent u als beginnende of ervaren modeontwerpers op zoek naar de juiste modestoffen (ook wel kledingstoffen genoemd)? Het is lastig om als beginner de juiste materialen met de goede kwaliteit aan te schaffen. Wat is een goede zaak om mijn stoffen te kopen en waar krijg ik echt het juiste advies op het gebied van mode? Bij Stoffenhuis Langhorst in de omgeving Culemborg natuurlijk! Onze winkel bestaat al meer dan 40 jaar en met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we u het beste advies op maat geven. Bij ons bent u gegarandeerd van een breed assortiment met een hoge kwaliteit segment. Kom voor persoonlijk advies langs in onze winkel of neem contact met ons op via de website!

Neem contact op

Persoonlijk advies van modestoffen bij Stoffenhuis Langhorst

Voor de echte modeontwerpers is het kopen van de juiste modestoffen dus heel erg belangrijk! En dat begrijpen wij bij ons in de winkel maar al te goed. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, want alleen zo kunnen we u het beste adviseren! Staat u voor modieuze keuzes? Onze werknemers zijn erg behulpzaam en denken zo creatief mogelijk met u mee! Wij hebben in onze winkel veel stoffen uit bekende tijdschriften zoals Faber Mode, Knipmode en Victor Lamazon. Deze stoffen hebben wij altijd op voorraad, dus als mode liefhebber bent u altijd verzekerd van deze kledingstoffen! Onze voorraad wordt maandelijks bijgevuld en twee keer per jaar ontvangen wij een gehele nieuwe collectie in de winkel. Zo is er altijd genoeg aanbod!

Modestoffen

De overige diensten en producten bij ons in de winkel

Naast ons ruime aanbod in modestoffen, is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van andere producten en diensten. U kunt namelijk ook breigaren kopen in onze winkel van merken zoals Durable. Ideaal als u uw kennis wilt verbreden op het gebied van breien! Een andere dienst die wij aanbieden is kledingreparatie. Wij kunnen alles op maat laten maken, maar het is ook mogelijk om kleding korter te maken of te laten innemen.

Ik ben geïnteresseerd

Kom langs in onze winkel!

Dat we bij Stoffenhuis Langhorst in Culemborg passie voor het vak hebben, daar kunt u niet meer omheen! Of het nou gaat om modestoffen, breigaren of het laten innemen van uw kleding, wij staan op het gebied van mode altijd voor u klaar. Kom langs in onze winkel om onze persoonlijke adviezen te ervaren of neem contact met ons op via de website. We kijken ernaar uit u te mogen helpen op het gebied van fashion!

Contact opnemen

Geïnteresseerd?

Vragen of meer informatie over stoffen, vermaak, fournituren of breigaren?

Neem contact op

Contactgegevens

Everwijnstraat 12
4101CG Culemborg
T 0345530226
E stoffenhuislanghorst@kpnplanet.nl
KvK 54279488

Langhorst Stoffen

OPENINGSTIJDEN:
dinsdag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
zaterdag 09.00 - 17.00 uur

zoals alle winkels is onze winkel ook gesloten tot nader orde alleen open voor kleding reparatie bel ons even voor verdere informatie 

Volg ons