Begonnen met een nieuwe hobby? Breigaren kopen bij Stoffenhuis Langhorst!

Breigaren kopen voor uw nieuwe hobby? Veel mensen zijn namelijk gestart met deze nieuwe hobby: het breien van truien of sjaals. Dit is natuurlijk een heerlijke bezigheid gedurende de winterperiode, maar het gebruiken van de juiste kwaliteit breigaren is het belangrijkste! Nog niet de juiste breigaren gekocht? Bij Stoffenhuis Langhorst in de regio Culemborg kunt u breigaren kopen uit een breed assortiment van onder andere het merk Durable. Wij garanderen u een hoge kwaliteit segment van al onze producten die wij aanbieden. Naast onze ruime keuze in breigaren, is het ook mogelijk om bij ons stoffen te kopen. Als het aankomt op het advies geven over het gebied van mode, bent u bij ons op het juiste adres! We helpen u graag om modieuze keuzes te leren maken. Kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies of bestel via onze website.

Neem contact op

De producten en diensten van Stoffenhuis Langhorst

Dat u bij ons breigaren kunt kopen was al bekend, maar bij ons is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze andere diensten en producten. Stoffen kopen is een andere mogelijkheid bij ons. Wij hebben in de winkel modestoffen van diverse tijdschriften zoals Fabe Mode, Knipmode en Victor Lamazon altijd op voorraad. Daarnaast worden de overige voorraad maandelijks bijgevuld. Om ons aanbod te vernieuwend en creatief te houden, krijgen we jaarlijks twee keer een nieuwe collectie in de winkel. Naast het aanbieden van deze producten, bieden we ook nog een dienst aan: bij ons is namelijk ook kledingreparatie mogelijk! Het korter maken van een te lange jurk of het innemen van een te grote broek of juist alles op maat laten maken, wij doen het graag voor je!

Ik ben geïnteresseerd

Breigaren kopen

Advies op maat bij ons in de winkel

Om de producten en diensten van Stoffenhuis Langhorst kunt u niet meer heen! Met het brede aanbod in stoffen, breigaren en het aanbieen van kledingreparatie mogelijkheden, bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Ontvangt u liever advies van bijvoorbeeld de modestoffen of wilt u breigaren kopen bij Stoffenhuis Langhorst? Kom dan langs in onze winkel in Culemborg. Wij geven u graag persoonlijk advies, want bij ons staat klantencontact centraal! Dit komt omdat wij een echte passie voor het vak hebben en dit graag met u willen delen. Wilt u liever meer informatie over onze winkel of producten en diensten? Neem dan een kijkje op onze website en neem contact met ons op!

Contact opnemen

Geïnteresseerd?

Vragen of meer informatie over stoffen, fournituren of breigaren kleding op maat 

Neem contact op

Contactgegevens

Everwijnstraat 12
4101CG Culemborg
T 0345530226
E stoffenhuislanghorst@kpnplanet.nl
KvK 54279488

Langhorst Stoffen

OPENINGSTIJDEN:
dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag 09.00 - 16.30 uur

zoals alle winkels is onze winkel ook gesloten tot nader orde alleen open voor kleding reparatie bel ons even voor verdere informatie 

Volg ons